skip to Main Content

Alexander

Nog heel erg bedankt voor de goede bijlessen, ondanks dat de compensatie niet gelukt is waren de bijlessen top.
(6 VWO-B, Canisiuscollege, van een ruim onvoldoende in het 1e tijdvak naar een 6,7 in het 3e tijdvak)

Moeder van Mees

Wij (en Mees) zijn heel erg blij met het cijfer. Ook de mentor gaf te kennen trots op hem te zijn. Waarvoor nog hartelijk dank voor je hulp, echt heel fijn.
(4 VWO-A, Lorentz Lyceum Arnhem, online)

Moeder van T.

Je hebt haar ontzettend goed geholpen. In september willen we graag weer gebruik maken van je bijlessen.
(4 HAVO-A, KSG Apeldoorn, online)

W.

Ik heb een 6,6 voor mijn herkansing differentiaalvergelijkingen. Bedankt! Ik heb mijn propedeuse nu binnen.
(HAN Arnhem)

Moeder van R.

Wij zijn ontzettend blij dat R. geslaagd is. Dankjewel voor de afgelopen tijd, het heeft hem echt enorm geholpen. Ik meen dat hij een 4 stond toen hij bij je kwam, dus dat is heel mooi omhoog gegaan. Dank voor je rust, je geduld om het iedere keer weer uit te leggen en je interesse in het persoontje R.
(5 HAVO-A, Lyceum Elst)

Moeder van K.

Ik waardeer je hulp en begeleiding van K. zeer. Je bijlessen maken echt het verschil voor hem, hij heeft de één op één aandacht echt nodig om de complexiteit van de wiskunde beter te begrijpen, en je weet de juiste snaar te raken bij hem.
(6 VWO-A, Canisiuscollege)

Yvon

Ik wil je nog even laten weten dat ik de OMPT test inmiddels met 71% behaald heb! Mede dankzij uw duidelijke uitleg en oefening. Dus dank daarvoor!
(OMPT-E voortentamen opleiding Premaster Pedagogische Wetenschappen)

Moeder van Tim

Bedankt voor de bijles tot nu toe. Van een 4 naar een 6 is toch wel een mooi resultaat. Tim heeft aangegeven volgend jaar graag verder te willen met de bijles.
(4 VWO-A, Montessori College)

Moeder van A.

Vandaag kwam het verlossende bericht. A. is geslaagd met maar liefst een dikke 6 voor wiskunde. Natuurlijk heeft ze daar zelf hard aan gewerkt en tegelijkertijd besef ik als moeder dat dit zonder uw uitleg, geduld en steun niet was gelukt. Ik wil u daarvoor hartelijk danken en wens u alle goeds en een fijne zomer!
(4 VMBO-K, Hatertseweg)

M.

Onze zoons zijn inmiddels alle drie met ruim voldoende score geslaagd voor resp. VMBO en VWO. Dit was zonder jouw coaching niet mogelijk geweest. Jij pakt alles op wat school laat liggen en dat is goud waard.
(4 VMBO-T/6 VWO-A, Karel de Grote College)

Vader van Victor

Victor heeft bij de proefwerkweek een mooie 7 gehaald voor een proefwerk wiskunde waarbij voor de rest van zijn klas (als ik het goed begrepen heb) nogal wat ongelukken waren gebeurd, dus die 7 heeft daardoor nog wat extra glans. De begeleiding door jou werpt echt zijn vruchten af, veel dank daarvoor!
(4 HAVO-A, Canisiuscollege)

Moeder van Rens

Wat heeft Rens een grote stap gemaakt! Wat zijn wij blij dat we via via uw naam hebben gekregen.
(3 HAVO-A)

Mila

Ik heb gisteren mijn cijfer terug gekregen, ik wist niet zo goed of de toets goed of slecht ging, maar ik heb uiteindelijk toch een 5,9 gehaald en hiermee wiskunde goed met een voldoende afgesloten, hier ben ik heel blij mee.
(3 HAVO, NSG)

Nora

Ik heb vandaag mijn uitslag gekregen en heb een 8,1. Ben er heel blij mee. Heel erg bedankt voor het helpen naar die cijfer toe.
(4 HAVO-A, NSG)

Moeder van Veerle

Ik ben erg blij dat Veerle geslaagd is en dat zij wiskunde zo goed heeft gemaakt (cijfer 8,7). Het ging er vooral om haar meer zelfvertrouwen te geven en dat is jou goed gelukt. Dankjewel!
(6 VWO-B, SSGN)

Sude

Volgens mij ging de toets wel goed, maar ik heb mijn cijfer nog niet terug. Ik hou u op de hoogte!
(3 HAVO, NSG Groenewoud, cijfer 8,6)

Moeder van Ruben

Missie geslaagd, dank voor jouw waardevolle bijdrage hieraan!
Het gemiddelde van de klas was een 7, daar zat hij zelfs nog boven.
Alle vragen van H11 had hij helemaal goed en bovendien erg netjes opgeschreven!
(1e klas HAVO/VWO, Stedelijk Gymnasium)

Annika

Ik heb mijn wiskundecijfer terug en het is een 6,7.
Dus heel erg bedankt!
(4 VWO-A, NSG)

Moeder van Jamal

In alle hectiek ben ik vergeten om je te bedanken, omdat Jamal zijn Havo diploma heeft gehaald. Hij heeft voor zijn wiskunde examen een 7 gehaald.
(5 HAVO-A, VAVO Marterstraat)

Moeder van R.

Hartelijk dank voor de goede bijles van R. Ze heeft heel goede progressie gemaakt.
(5 VWO-B, Canisiuscollege)

M.

Sinds een jaar zijn onze 3 zoons in resp. 3 VMBO-T, 5 VWO en 6 VWO onder jouw hoede en zijn alle drie met sprongen vooruitgegaan dankzij jouw uitleg en feedback. Hartelijk dank hiervoor en tot volgend jaar!
(Karel de Grote College)

Moeder van L.

Heel hartelijk dank voor jouw lessen. We kregen de indruk dat L. het prettig vond om te komen en hij heeft er echt wat aan gehad. Het examen wiskunde ging best goed.
(6 VWO-B, Stedelijk Gymnasium, cijfer eindexamen 6,8)

Moeder van F.

F. heeft de bijlessen als nuttig, leerzaam en plezierig ervaren. Hij is helaas niet heel optimistisch over het proefwerk. Het was een praktische opdracht in tweetallen en hij heeft, blijkbaar, alles in zijn eentje moeten doen, waardoor hij in tijdsnood kwam. Maar hij hoopt toch op een (krappe) voldoende. Nogmaals veel dank voor je lessen.
(4 VWO-B, cijfer praktische opdracht 5,7)

Vader van R.

Ik had net een dolenthousiaste R. aan de lijn. Inhaal So punt terug: van 3 naar 7,3!!! Geweldig, mede en met name dankzij jou!
(6 VWO-C)

Pauline

Ik heb mijn wiskunde A certificaat gehaald! Ik ben erg opgelucht en blij. Hartelijk dank voor alle lessen en geduld.
(staatsexamen 6 VWO-A i.v.m. vervolgopleiding Zorgmanagement)

Begeleidster van W.

Hierbij wil ik je nog hartelijk bedanken voor al je energie en geduld die je in W. geïnvesteerd hebt. Het resultaat is fantastisch, want hij is over gegaan naar VWO 5. Daar heb jij toch voor een belangrijk deel aan bijgedragen.
(4 VWO-A)

Vader van Lindsey

Dank je wel voor je inzet! We zijn er erg blij mee, want ze is zonder summer-school en met een beetje meer zelfvertrouwen over.
(1e klas HAVO/VWO)

Vader van Lara

Het is zonder overdrijven te stellen dat jouw bijlessen significant hebben bijgedragen aan haar geweldige uitslag. Dank voor het maatwerk en de toewijding. Chapeau, en fijne zomer!
(5 HAVO-A)

Moeder van Ime

Bedankt voor de positieve ondersteuning van Ime. Ze is er erg blij mee.
(6 VWO-B)

Moeder van Mance

Dank je wel Fred voor de goede tips. Wil je danken voor de fijne feedback.
(4 VMBO-TL)

Klaas

Toen ik gisteren de les binnenliep kregen we de toetsen terug en wil ik even melden dat ik een 8,6 heb. Aangezien deze 3x meetelt sta ik al een 6 i.p.v. een 4.
(3 VWO)

Moeder van M.

Bij deze willen wij laten weten dat we erg tevreden zijn.
M. heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen en haalt ook goede cijfers.
Ze is blij met de bijles, ze ervaart de bijles als positief en vindt er de hulp die ze nodig heeft wanneer de stof haar niet duidelijk is.
(5 HAVO-B)

Jytte

Gisteren heb ik mijn wiskunde SE cijfer gekregen en ik heb een 7,8!!
Ik ben er super blij mee en wil u nogmaals bedanken voor uw hulp.
Ik zal weer contact opnemen als er nog een onderwerp komt waar ik moeite mee heb.
(6 VWO-A)

Moeder van J.

J. heeft inderdaad een mooi eindresultaat behaald! De bijlessen hebben daar zeker aan bijgedragen en ze komt met plezier naar de lessen toe, dus dank daarvoor! We hebben even met haar overlegd en zowel zij als wij denken dat het goed is om volgend schooljaar op dezelfde voet door te gaan: "Übung macht den Meister". Aan het einde van de vakantie nemen we weer contact met je op. In ieder geval bedankt voor de prettige begeleiding en voor nu een fijne zomervakantie!
(5 VWO-B)

Joris

Ik wilde even vertellen dat ik een 5,7 heb gehaald voor wiskunde en daardoor dus een 5 op mijn rapport sta. Heel erg bedankt voor de lessen. Zonder de bijlessen was dit waarschijnlijk niet gelukt.
(4 VWO-A)

S.

Dankjewel voor de last minute bijles, het heeft zeker geholpen.
Ik heb een 7,2 gehaald voor het proefwerk!
(5 VWO-A)

Moeder van leerling

F. is geslaagd met prima punten. Voor wiskunde een 7. Hij gaat komend jaar naar Rotterdam bedrijfskunde studeren. Bij deze dank voor je input en heldere uitleg, engelengeduld bij motivatie, crisis etc. Dat je nog maar leerlingen bijles gaat geven!
(6 VWO-A)

Noud

Ik ben geslaagd!! En met een 6,2 voor wiskunde, dus dat is mooi!
Dankjewel nog voor je hulp.
(4 VMBO-GT)

Vader van Milan

Dank voor de goede zorgen, Milan had een 7,5 voor het oefenexamen. Het heeft dus goed gewerkt, hij begrijpt het nu.
(5 HAVO-A)

Moeder van Ruben

Ruben sprak zojuist zijn wiskundeleraar en die zei tegen hem dat hij sowieso een voldoende heeft voor wiskunde. Missie geslaagd!
(2 VWO)

W.

Hierbij wil ik u laten weten dat de bijlessen wel een effect op mij hebben! Heb 7,8 voor formules behaald, mijn dank is groot!
(3 HAVO)

Moeder van Daan

Daan vindt het fijn dat hij geholpen wordt met wiskunde. Hij heeft meer overzicht, weet nu beter wat van belang is bij toetsen en de laatste toets is dan ook goed gegaan.
(2 HAVO)

Emile

Ik heb de toets gehaald. Ik had er 16 van de 22 goed en dat moesten er minimaal 15 zijn. Volgende week als ik het papiertje heb ga ik de inschrijving regelen! Bedankt voor de goede lessen op niveau en tot ziens.
(voortentamen wiskunde T aan de Open Universiteit voor de opleiding Hydraulic Engineering TU Delft)

Moeder van Brian

Echt super, dat mooie cijfer! Ik ben er heel blij mee, en fijn dat Brian door de bijles de stof gaat begrijpen.
(5 HAVO-B)

Moeder van Alicia

Volgens mij heeft Alicia wat meer zelfvertrouwen gekregen na jouw lessen. Zij gaat in ieder geval graag naar je toe en vindt dat het helpt.
(6 VWO-B)                                                        (eindexamen 2017 cijfer 7,8)

Moeder van Jasmijn

Het eerste proefwerk is super gegaan. Jasmijn heeft een 7,4 gescoord. In de 2e klas heeft ze het hele jaar niet zo'n hoog punt gehaald. Een goed begin van het nieuwe schooljaar.
(3 HAVO-A)

Simon

Ik heb goed nieuws, ik ben over naar klas 4. Ik heb een 8,9 voor mijn wiskundeproefwerk gehaald en dit was niet gelukt zonder de bijles, dus daar wilde ik je voor bedanken. Door deze 8,9 sta ik ook een 7 afgerond. Tot volgend schooljaar.
(3 HAVO)

Bjarne

Ik wilde nog even laten weten dat ik geslaagd ben en uiteindelijk een 6,1 voor mijn examen wiskunde heb gehaald! Heel erg bedankt voor je hulp, het heeft zeker geholpen!
(6 VWO-B)

Vader van David

David is geslaagd. Onder meer met een 6,1 voor zijn examen en als eindcijfer een 6. Wij zijn zeer erkentelijk voor jouw rol in dit punt. Zonder jou, jouw inzet en geduld had dit anders uitgepakt voor hem, daar ben ik van overtuigd.
(5 HAVO-A)

Manon

Ik heb de uitslag van de toets binnen. Een 6,1!! Ik ben heel blij dat ik een voldoende heb gehaald, ook sta ik nu een 5,5 op de eindlijst en dit moest ik minimaal halen voor toelating tot deze opleiding.
(voortentamen Bedrijfskunde Agribusiness HAS Den Bosch)

Moeder van Eva

Heel veel dank voor de twee bijlessen, wiskunde was als een soort mist voor haar maar trekt op als heldere hemel want ze heeft veel verheldering door je bijles. Eva heeft de uitslag van het wiskundeproefwerk binnen en haalde een 9,6. Fantastisch, dit was ook in de klas heel hoog.
(3 VWO)

Moeder van Philippe-Jan

We zijn erg blij dat het goed gaat met zijn wiskunde, dankzij jouw uitleg, hulp en betrokkenheid!
(4 VWO-B)

Moeder van bijlesleerling

Mijn zoon heeft de bijles als zeer helpend ervaren. Toen hij thuiskwam zei hij meteen: nu weet ik wat bijles is!
(4 HAVO-B)

Moeder van Jos

Jos had een 6,4, blij mee, wederom dank!
(5 HAVO-A, VAVO ROC-Nijmegen)

Vader van M.

Zoals je denk ik al van M. hebt gehoord is de proefwerkweek goed verlopen. Ook de natuurkundeleraar vertelde dat M. stappen vooruit heeft gemaakt. Dat is ook zeker dankzij jouw lessen! Graag zou ik een keer overleggen hoe we verder gaan met de bijlessen.
(5 VWO-B)

Elisabeth

Vandaag heb ik het cijfer van het SO over de normale verdeling van 4 maart gekregen, ik heb een 10! Daar ben ik echt ontzettend blij mee. De bijles heeft hier flink aan bijgedragen, bedankt!
(6 VWO-A)

Moeder van H. & M.

Overigens vinden de kinderen het helemaal niet erg om naar bijles te gaan omdat ze merken dat jij hen en de stof wel heel goed begrijpt en uitlegt. Hoogstens het fietsen vinden ze wat minder.
(4 HAVO-A en 2 HAVO)

Daan

Ik ben geslaagd voor het James-Boswell examen met een 7,2!
Heel erg bedankt voor je hulp en uitleg.
(voortentamen Biomedische Technologie aan de TU Eindhoven)

Olivier

Het is een 7,1 geworden. Dik tevreden mee! Natuurlijk is de hoop dat het een stijgende lijn blijft.
(6 VWO-B)

Lex

Voor mijn laatste proefwerk had ik een 5,8 gehaald. Zelf vind ik het natuurlijk een beetje jammer dat het niet hoger was, en ik denk dat jij het daar ook wel mee eens bent. Hiermee sluit ik het jaar af met als gemiddeld cijfer een 6. Bedankt voor de bijles dit jaar, die mij enorm heeft geholpen.
(4 VWO-A)

Thomas

Ik heb vandaag mijn resultaten terug gekregen van mijn 2 gemaakte tentamens.
Differentiaal 1 = 7,0
Differentiaal 2 = 6,0
Hiermee heb ik wiskunde dit jaar met een voldoende afgesloten! Ik wil u nogmaals bedanken voor alle hulp die u mij dit jaar heeft gegeven.
juli 2015 (toegepaste wiskunde voor het HBO voor de opleiding Civiele Techniek aan de Avans Hogeschool in Den Bosch)

Justin

Ik heb nog lang niet al mijn punten van de proefwerkweek terug, maar wel het punt voor Wiskunde. Ik ben er wel blij mee, het is een 7,0 geworden. Bedankt voor de extra steun.
juli 2015 (4 VWO-B)

David

Ik ben helaas gezakt voor mijn toelating. Maar met die 7,6 voor wiskunde ben ik wel heel blij! Nogmaals bedankt voor de bijlessen.
juni 2015 (voortentamen Small Business en Retail Management aan de HAN)

Moeder van B.

B. heeft een zes op zijn lijst!! De individuele lessen bij jou hebben hem niet alleen een voldoende op zijn lijst gegeven maar ook het idee dat hij best kan leren als hij het maar doet. Dankjewel voor de bijlessen, wiskunde is er uiteindelijk geen struikelblok door geworden maar een mooi, volwaardig vak op zijn eindlijst!
juni 2015 (5 HAVO-A)

Sjef

Wiskunde ging heel goed en ik heb er uiteindelijk een 7,8 voor gehaald op mijn CE! Genieten van de vakantie moet wel gaan lukken zo.
juni 2015 (6 VWO-A)

Moeder van Robin

Robin heeft een 6,4 voor zijn Centraal Examen gehaald. Gemiddeld heeft hij 6,3 dus een 6. Hij geeft aan dat hij zonder jou nooit een 6,4 gehaald zou hebben. Dus hartelijk dank daarvoor!
juni 2015 (5 HAVO-B)

Mijke

Ik ben geslaagd!! Met een 7 voor wiskunde! Dat is dan een 6 op mijn eindlijst. Heel erg bedankt voor alle hulp! Het heeft mij heel erg geholpen.
juni 2015 (5 HAVO-A)

Romy

Ik ben dik geslaagd met een 7,3 voor wiskunde! En een 8 gemiddeld op mijn eindlijst! Vorig jaar een 5,2 en een 5 op m'n eindlijst!
Hartstikke blij dus!!! Bedankt voor de leerzame lessen!
juni 2015 (5 HAVO-A)

Moeder van Tom

Ik weet niet of Tom het nog heeft doorgegeven, maar hij heeft een 7 gehaald voor het tentamen. Hartelijk dank weer voor de goede zorgen.
mei 2015 (Hypothese Toetsen, opleiding Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit)

Moeder van Carola

Carola heeft baat bij de uitleg die je geeft en krijgt vertrouwen in wat ze kan. Dat is fijn te merken.
mei 2015 (6 VWO-B)

Amy

Ik had donderdag 30 april voor de vakantie een wiskunde S.O. waarvoor wij samen goed hebben geoefend. Mijn cijfer staat inmiddels op Magister en was een 9,3!!
Was heel blij.
mei 2015 (2 VWO)

Moeder van T.

Vanmiddag is T. bij u geweest. Hij heeft het als waardevol ervaren. Fijn dat er nog een afspraak volgt. Ik ben wel benieuwd naar uw mening over zijn niveau.
april 2015 (5 HAVO-A)

Sophie

Ik heb net het cijfer van mijn herkansing terug gekregen. Het is een 5,6 geworden. Uiteraard niet geweldig maar voor mijn doen ben ik er toch tevreden mee! Ik sta nu gemiddeld een 6,4 voor wiskunde. Heeft u volgende week nog één of twee keer tijd om een oefenexamen te bespreken?
april 2015 (6 VWO-A)

Vader van Josep

Uitslag herkansing: 5,9 oftewel dikke 2 punten omhoog en erg fijn voor zijn gemiddelde dat nu op 6,6 staat. Bedankt.
april 2015 (4 HAVO-A)

Moeder van L.

L. had een 7,3 voor haar rekentoets. Helaas was het nog niet de echte maar een oefentoets, maar dit stemt optimistisch. Het lijkt mij dat ze de basis voor het halen van de toets wel heeft. Super bedankt voor het in zo korte tijd het nivo van rekenen van L. op te halen.
april 2015 (4 HAVO-B)

Vader van Imke

Ik verwacht dat je van haar al wat gehoord hebt, maar ze heeft de WisCat gehaald! Hierbij dus ook van mij veel dank voor het geduld om Imke rustig te laten rekenen als ze bij je was, en haar ook vertrouwen te geven.
maart 2015 (Pabo HAN)

David

De bijles van twee weken geleden heeft een goed effect gehad: ik heb een 7,5 gekregen. Alweer bedankt!
maart 2015 (6 VWO-A, Hypothese Toetsen)

R.

Ik heb het tentamen uiteindelijk wel gehaald!
Daar ben ik erg blij mee.
Ik dank je nog een keer voor jouw goede lessen!
maart 2015 (CCVX wiskunde B, voortentamen opleiding Medische Biologie)

David

Gisteren heb ik mijn cijfer terug gekregen. Hoewel het een verbetering was, was het niet een enorme sprong voorwaarts. Ik had namelijk een 5,7. De herkansing was ook een stuk moeilijker dan de eerste toets. Mijn leraar was ondanks het cijfer wel erg blij, omdat ik als een van de enige een specifieke opgave helemaal goed had gedaan. Nogmaals bedankt voor je hulp en misschien nog tot het eindexamen.
februari 2015 (6 VWO-B, meetkunde)

Moeder van Jos

Jos had trouwens voor de herkansing een 6 en hij dacht dat hij het verprutst had, dus de bijles werpt al zeker zijn vruchten af.
februari 2015 (5 HAVO-B)

Vader van David

Dank voor alle inspanningen om David de afgelopen jaren bijles te geven met wiskunde. Hij heeft jouw ondersteuning als leerzaam en prettig ervaren.
februari 2015 (3 HAVO t/m 6 VWO-A)

Vader van Saskia

Tot onze vreugde kunnen wij u berichten dat Saskia een 7,6 had voor haar laatste proefwerk. Zoals u weet, is ze nu in Rome om bij te komen van de inspanningen.
februari 2015 (4 HAVO-A)

Nina

Ik heb een 6,9 voor mijn wiskundetoets!!! Hij ging voor mijn gevoel niet helemaal top maar dat licht ik donderdag toe.
januari 2015 (5 HAVO-A)

Eline

Voor complexe getallen heb ik een 6,5! Bijna het hoogste cijfer van de klas. Bedankt voor je hulp!
december 2015 (6 VWO-B)

Lea

Hierbij even een bedankje voor de wiskundebijlessen! De krachtige uurtjes hebben mij enorm geholpen bij mijn (mondelinge) examen.
juli 2014 (staatsexamen 6 VWO-B)

Moeder van Aïda

Mede door de bijlessen heeft Aïda nu een 6 op haar eindlijst. Zij, maar ook wij zijn hier heel erg trots op. Heel erg bedankt. En voor onze zoon willen wij alvast een plaats reserveren voor volgend schooljaar.
juni 2014 (5 HAVO-A)

Hans

Goed nieuws. Ik heb een 6,7 voor statistiek gehaald. Is toch weer een hele zorg minder. En nog bedankt voor jouw hulp. Want anders had ik nooit zo'n helder beeld kunnen krijgen: wanneer moet ik welke toetsvorm gebruiken en waarom.
juni 2014 (opleiding 2e graads wiskundedocent aan de HAN)

Moeder van Ruben

Ik zou nog even laten weten wat Ruben voor zijn wiskunde examen heeft gehaald. Voor het CSE heeft hij een 6,8 behaald en dat is zeker niet slecht! Dit mooie resultaat heeft hij mede te danken aan de bijlessen!
juni 2014 (5 HAVO-A)

Wietse

GMAT = 670!
Ik was er erg blij mee. En het boek is als dank voor de flexibele inzet en heldere uitleg, ik had het toch niet meer nodig.
mei 2014 (toelatingsexamen GMAT voor de Master Opleiding Strategic Management in Rotterdam)

Moeder van N.

Nordin heeft voor de laatste toets een 6,7  gehaald en blijft nu gemiddeld een 6,5 staan. Een mooi punt richting eindexamen. Ik dacht, ik laat het je even weten. Je hulp is niet voor niets geweest! Bedankt en groet.
maart 2014 (4 VMBO-T)

Veerle

Na het harde werken is het dan ook beloond, ik heb namelijk een 6,9 voor mijn wiskunde schoolexamen! Ik neem nog contact met je op voor het centrale examen maar ik moet eerst even wachten op de examenbegeleiding op school.
maart 2014 (5 HAVO-A)

Reacties
Back To Top